11 de abril de 2021 11/4/21

Tres medalles en la regata de Rem Olímpic

Tres medalles en la regata de Rem Olímpic - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Tres medalles en la regata de Rem Olímpic - (foto 2)

  El passat dissabte 2 de maig es va celebrar a Alacant la Segona Regata de la Lliga de Rem en embarcacions olímpiques o de banc mòbil, en la que s’enfrontaren esportistes de 6 clubs de la Comunitat Valenciana, amb una participació total de 218 esportistes. El RCN Gandia acudia en representació del rem gandià amb 12 esportistes amb els que aconseguí fer pòdium amb dos ors i una plata, a més de mantenir a la resta dels participants entre els sis primers llocs.

  L’aleví femení Marina Sanjaime, en skiff individual que en la anterior edició va guanyar la plata, aconseguia aquesta vegada l’or mentre que el doble scull de la parella aleví masculí Pablo Bruggeman i Ubaldo Ferrando ocupaven la quarta plaça.

  En la categoria de cadet femení en dobles, Rebeca Martínez i Alba Martí es feien amb la sexta posició. En cadet masculí individual Daniel Lago aconseguia el lloc cinquè i l’embarcació cadet de quatre scull formada per Alex Vallet, Alejandro Sanjaime, Carlos Sanchís i Vicente Almiñana aconseguiren la segona plaça en una regata molt emocionant fins els últims metres.

  Les xiques d’infantil femení en dobles Marta Aparicio i Raquel Martínez aconseguien de nou la medalla d’or amb una remada fluïda i perfectament compassada, destacant com l’equip promesa de cara als campionats nacionals.

  El 16 i 17 de maig els alevins i infantils es desplaçaran a Banyoles (Girona) els propers 16 i 17 de maig per a competir a la Copa Primavera, com a preparació del Campionat d’Espanya de banc mòbil.

  Subir