elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Teatre Serrano presenta la seua programació per a desembre

El Teatre Serrano presenta la seua programació per a desembre - (foto 1)

  Com marca ja la tradició, hui dimarts a la sala de premsa de l'Ajuntamentd de Gandia, el Regidor de Cultura, Vicent Gregori, el director del teatre Serrano, David Zurriaga i Javier de Juan de la Década Prodigiosa han donat a conèixer la nova programació del Serrano per a l'últim més de l'any.

  Zurriaga ha comentat que "desembre és un més màgic per als menuts de la casa i per aixó, la programació del Teatre Serrano arracà ahir amb un espectàcle per a ells amb el canta cançons Dani Miquel i el seu nou treball "A Nadal un pas de pardal".

  Demà dimarts Cine Pot a les 7.30 de la vesprada i a les 10 de la nit amb la pel·lícula "La Soledad de los números primos" en V.O. Italià.

  El dissabte hi haurà un espectacle per a no quedar-se en la butaca ni un moment. El musical "La Década Prodigiosa eres tu" a les 8 de la vesprada i a les 10.30 de la nit. En paraules de Javier de Juan, manager, productor i component de la Década Original "es un viatge musical de la teua vida on majors i menys majors gaudiran de cançons del 70 i 80 que sempre estaran en el nostre record".

  Acompanyant a Javier de Juan, les veus de Saray Ramirez, Javier Enzo i Dani Sora que han delectat a la televisió amb unes xicotetes peces musicals abans de la roda de premsa. El dissabte també els acompanyarà dalt de l'escenari Virginia Mos. Des de 12 euros serà un espectacle que no es poden perdre.

  Diumenge 8 a les 6 de la vesprada s'estrena per a tota Espanya al Teatre Serrano el musical "El gato con botas", una producció valenciana de la companyia JM gestió teatral, des de 10 euros l'entrada.

  I la programació, tal i com ha explicat David Zurriaga, continua el diumenge 15 amb una Concert de Nadal anomenat "Sentir Suzuki", con concert que utilitza un mètode d'educació music integral d'estimulació primerenca. Els alumnes d'aquesta escola seran els encarregats de fer el concert. Les entrades seran a 3,5 €.

  El dimarts 17 a les 7.30 de la vesprada i a les 10 de la nit Cine Pot amb la pel·lícula "Dos dias en Nueva York", V.O. Anglés.

  Per al mes de desembre arriba al Teatre Serrano el divendres 27 a les 9.30 de la nit el concert "100 Años de Coplas". Els cantants María Espinosa, Carolina Caparrós i Álvaro Montes, acompanyats per un cos de ball i música en directe faran un recorregut pel gènere de la copla o cançó espanyola. Preu de les entrades a partir de 18 €.

  I de la Copla a la Sarsuela. A dos dies d'acabar l'any, el diumenge 29 a les 7 de la vesprada, arriba al Serrano Antologia de la sarsuela. Un concert oferit per la banda simfònica resident del teatre Serrano la Infinity Symphony Band amb la soprano Aurora Peña i el tenor Jesús Álvarez. Preu de les entrades des de 8 € aplicable descompte de targeta daurada de Gandia i 12:35.

  I per tancar l'any, els dinosaures invadiran gandia amb l'espectacle familiar "Aventuras en el Juràsico". A les 5.30 de la vesprada i a les 8 de la vesprada comença una experiència sensorial on hi haurà, amb l'ajuda de tecnologies teatrals d'última generació, sistemes de clima simulat, ambients olfactius artificials, il·luminació especial i sobretot bon teatre i espectaculars dinosaures.

  Tot i aixó sense oblidar el Festival Benèfic "Tots amb joguets per Nadals" d'aquest dijous, l'acte de Càritas el dia 15, el festival de Nadal de Fundació Espurna el divendres 20, el Cascanueces el dissabte 21 a càrrec de l'escola Taller de Danza Sonsoles Borja, el Concert de Nadal de la Banda San Francesc de Borja el diumenge 22 i el Concert de la "Orquesta Clásica de Gandia" el dissabte 28 de desembre.

  Junt a aquesta programació cultural, la Cafeteria Serrano oferta els seus menús per als sopars d'empresa, el dinar de nadal i el sopar de cap d'any.

  Subir