22 de enero de 2021 22/1/21

Setmana de l’ocupació i l’emprenedurisme a Gandia

Setmana de l’ocupació i l’emprenedurisme a Gandia - (foto 1)

  Gandia de dedicarà la pròxima setmana a l’ocupació i l’emprenedurisme, amb dos importants cites que tindran lloc el 7 i el 8 d’octubre a la nostra ciutat. Així ho ha anunciat aquest matí la regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo.

  Així, en primer lloc es celebrarà una jornada sota el títol: “Fòrum d’Ocupació”, a un lloc encara per determinar, ja que segons ha informat Izquierdo, l’èxit de la inscripció ha estat tal, més de 350 persones, que s’ha superat l’aforament de la Casa de Cultura Marqués de González de Quirós. És per aquesta raó, que s’està treballant la possibilitat que siga finalment el Teatre Serrano qui aculla la jornada i així poder arribar a les 400 persones.

  “L’objectiu del fòrum es activar i impulsar l’ocupació entre el veïnat i les empreses de Gandia i, per aconseguir-ho, treballarem amb els diferents col·lectius proporcionant-los les ferramentes i recursos necessaris per tal d’afrontar amb més energies i possibilitats d’èxit la seua recerca d’un treball que s’ajuste a les seus capacitats”, ha explicat Izquierdo.

  La regidora de Més Gandia ha destacat la qualitat dels ponents convidats a la jornada, que es desenvoluparà des de les 9.00 h fins les 15.30 h. Així, s’espera comptar amb la presència de:

  - Emilio Duró Assessor, Consultor i Formador en les primeres empreses de l’Estat espanyol.
  - Alfonso Merino, Professor en diferents Escoles de Negocis.
  - Juan Luis Garrigós, Articulista i professor conferenciant.
  - Antonio Moar, Comunicador i Bussines Trainer.

  A més del president de la Cambra de Comerç de València, José Vicente Morata, el president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez i l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant.

  Vull una entrevista

  Una altra de les novetats és que al fòrum acudiran una sèrie d’empreses interessades a contractar persones amb un perfil determinant per cobrir llocs de treball concrets. Els interessats a mantindré una entrevista personal, hauran d’enviar el seu currículum per correu electrònic, accedint a: www.foroempleovalencia.com

  El Fòrum d’Ocupació Gandia forma part del Programa Local de Suport a l’Ocupació desenvolupat per la Cambra de València i la Diputació de València, amb el suport de la Caixa, l’Ajuntament de Gandia i el cofinançament del Fons Social Europeu.

  Anima’t a Emprendre

  Per la seua banda, el dia 8 d’octubre, de 9 a 13.30 h i de 16 a 18.30 h, la Casa de la Marquesa acollirà la Jornada “Anima’t a Emprendre”, de dinamització empresarial i foment de l’emprenedoria. “Volem orientar les persones interessades sobre quines ferramentes es necessiten per a emprendre i oferir-les un suport de valor afegit per tal que els projectes evolucionen amb èxit. Cada ciutat és diferent, a l’igual que cada tipus de negoci, per això a la nostra ciutat volem compartir l’experiència dels especialistes i consultors de les àrees d’Innovació, Formació i Empreniment, així com l’assessorament per a comerçs de la Cambra de Comerç de València”, ha explicat Izquierdo.

  Per a aquesta jornada, les inscripcions continuen obertes i es poden realitzar mitjançant la web del csi-com o camaravalencia.com.

  Subir