7 de marzo de 2021 7/3/21

Prop de 13.000 persones ja han visitat ‘Memòria de la Modernitat'

Prop de 13.000 persones ja han visitat ‘Memòria de la Modernitat' - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Prop de 13.000 persones ja han visitat ‘Memòria de la Modernitat' - (foto 2)
  Prop de 13.000 persones ja han visitat ‘Memòria de la Modernitat' - (foto 3)
  Prop de 13.000 persones ja han visitat ‘Memòria de la Modernitat' - (foto 4)

  Dins de la programació d'activitats de difusió artística de l'exposició "Memòria de la Modernitat", que actualment ocupa la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Gandia, aquest divendres es realitzarà una visita nocturna. A partir de les 20.30h, s'ha programat una visita especial amb un maridatge entre art i música. L'originalitat de la visita és que una part es farà de forma convencional, amb un guia que explicarà les obres i una altra part es farà a través de la música de la mà de David López, que amb els acords de la seua guitarra, ens mostrarà d'una altra manera, algunes de les obres de l'exposició.

  Per al dissabte 21 de juliol, s'han preparat dues visites guiades a les 12 i 19 hores, a través de les quals els visitants podran conéixer algunes de les peculiaritats més significatives de la col·lecció que inclou obres de Sorolla, Pinazo, Carmen Calvo, Equipo Crónica, Artur Heras, Armengol o Vicent López, entre d'altres.

  El mateix dissabte, a les 18.30h, les persones que vullguen conéixer en profunditat una de les obres de la col·lecció, poden fer-ho amb un nou Diàleg amb les obres. En aquest cas, la professora Teresa Izquierdo ens presentarà l'obra "Les quatre estacions" d'Eusebi Sempere.

  Teresa Izquierdo és Llicenciada en Història de l'Art i Professora Superior de Música. Exerceix com a professora associada doctora en el Departament d'Història de l'Art de la Universitat de València.

  Totes les activitats són gratuïtes fins a completar l'aforament de la sala (30 persones) i estan organitzades per la Diputació de València i l'Ajuntament de Gandia.

  Memòria de la Modernitat s'ha convertit en una de les exposicions més visitades en els darrers anys a Gandia, amb gairebé 13.000 visitants. La cloenda està prevista per al 18 d'agost i els organitzadors esperen arribar a aquesta data als 15.000 visitants.

  Subir