elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Primera jornada formativa del segell de qualitat SICTED a Gandia

Primera jornada formativa del segell de qualitat SICTED a Gandia
  • Morant: "Ja tenim una platja excel·lent. Ara volem acreditar els negocis i els serveis municipals per ser una ciutat que porte la davantera en Turisme"

MÁS FOTOS
Primera jornada formativa del segell de qualitat SICTED a Gandia - (foto 2)

Gandia ha acollit hui la celebració de la primera jornada formativa per a professionals del sector turístic del sistema de qualitat turística SICTED al qual han acudit més de 45 empreses interessades a aconseguir el distintiu.

La iniciativa s'emmarca dins el projecte de millora de la qualitat de les destinacions turístiques promogut per la Secretaria General de Turisme i la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP).

L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha participat en l'obertura de la jornada i ha declarat al respecte que "hui donem un nou pas que pretén assolir quotes d'excel·lència i de qualitat per a la nostra ciutat com a destinació turística. Intentarem implicar les empreses del sector i als serveis relacionats amb el Turisme que ofereix el consistori i que al final suposen el producte complet que és consumit pels que ens visiten. Sempre hem dit que una ciutat per ser visitada primer ha de ser una bona ciutat per viure".

Morant ha destacat que "ja tenim una platja excel·lent, amb tots els guardons i banderes que reconeixen la feina ben feta i els serveis que es presten, però ara volem acreditar els negocis i els serveis municipals per ser una ciutat que porte la davantera en un camp tan important per a la ciutat com és el turisme".

Subir