28 de febrero de 2021 28/2/21

Prieto: "Nosaltres sí que complim amb el deure d'aportar la informació per facilitar la tasca de fiscalització"

Prieto: "Nosaltres sí que complim amb el deure d'aportar la informació per facilitar la tasca de fiscalització" - (foto 1)

    El Regidor Delegat d'Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto, ha respost aquest matí a les crítiques realitzades des de l'oposició sobre la suposada falta de resposta a les sol·licituds d'informació del Partit Popular.

    Amb documents a la mà, el regidor ha exposat la relació de peticions realitzades pel PP. Un total de 142 peticions de les quals ja han tingut resposta un total de 121 mentre que la resta es troben en tràmit. "Vull agrair la feina dels tècnics i tots els departaments. Moltes vegades la informació que demanen no és senzilla i fins i tot realitzen peticions per duplicat. Jo ja no sé si el que pretenen és col·lapsar l'administració municipal o fer que els funcionaris només treballen per contestar-los. Malgrat tot, nosaltres complim amb el deure d'aportar la informació per facilitar la tasca de fiscalització de l'oposició. Res a veure amb el que passava en l'anterior legislatura quan havíem de recórrer a la justícia perquè ens donaren accés a cop de sentència".

    "Moltes vegades el problema està en el fet que saben millor que nosaltres la informació que demanen. Sense anar més lluny, han demanat la relació de llocs eventuals de la passada legislatura. Una altra cosa són les preguntes en plenari on el PP només pretén que se li responga el que ells volen sentir "i afegia per finalitzar que" caça vegada responem a les preguntes més ràpid i poden estar tranquils que tot el que sol·liciten el tindran".

    Subir