24 de febrero de 2021 24/2/21

Prieto: “Que donen primer una solució al pufo del seu deute amb l’Urbanet”

    El govern de Gandia ha contestat les declaracions realitzades ahir pel portaveu del PP, Víctor Soler i Javier Reig, on afirmaven que presentaran un plec de condicions que millore el servei que presta l'actual Urbanet.

    Jose Manuel Prieto, portaveu del govern, ha demanat als populars que "assumisquen que ja no són govern i que deixen d'enganyar la ciutadania amb la seua falsa i suposada capacitat de gestió. Els mateixos que van deixar un deute de 2.300.000 € amb l'empresa concessionària i no van pressupostar el servei fins a final d'aquest any, no poden aportar res a un govern que es passa el dia solucionant els problemes que han creat des del PP gastant en saraus i no pagant a proveïdors".

    "A més, és de suposar que no hi haurà empreses interessades en el plec de condicions presentat pels populars, una cosa habitual, ja que encara estem esperant que apareguen els inversors del camp de golf, la Ciutat Agroalimentària o el parc aquàtic. Que donen primer una solució al pufo del seu deute, que és el que ha obligat a prendre mesures tan dures amb l’Urbanet. Si no paguen el que deuen no estan habilitats per proposar. Que se'n vagen al racó de pensar” va declarar Prieto.

    Subir