6 de abril de 2020 6/4/20

Prieto: “Cada pàgina de l’informe del parc aquàtic de Gandia ens ha costat 1.600€”

Prieto: “Cada pàgina de l’informe del parc aquàtic de Gandia ens ha costat 1.600€” - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Prieto: “Cada pàgina de l’informe del parc aquàtic de Gandia ens ha costat 1.600€” - (foto 2)

  El portaveu del govern de Gandia, Jose Manuel Prieto, ha comparegut aquest matí per desmuntar un altre "fals cost 0, aquesta gastada frase de l'anterior govern del PP que ja s'ha convertit en una constatació del jo convide, tu pagues".

  “Es tracta del projecte del parc aquàtic de Gandia, aquest projecte que el PP va utilitzar de manera partidista durant la campanya enviant a "suposats informadors" que regalaven entrades per a un parc que només estava en paper i en la imaginació megalomana del senyor Torró” afirmà Prieto.

  El portaveu del govern ha explicat que la “gran negociació” dels populars era un “regal per als empresaris” que, en teoria havien de realitzar la inversió. En primer lloc, els terrenys on s'emplaçaria l’instal·lació, eren a càrrec de les arques municipals per un import aproximat de més de 2.000.000 € que “ningú sap d'on anaven a sortir”.

  A més, el projecte contemplava tota una llista d'inversions que havien de realitzar altres administracions com la prolongació de l'Autovia A-38, un accés nord a la platja de Xeresa, redirigir els accessos de les carreteres de la Séquia del Rei i la N-332, projectes que no estaven ni contemplats per les altres administracions.

  Informe de viabilitat

  Un altre punt que ha valorat Prieto durant la seua compareixença ha estat l'informe de viabilitat realitzat per Profun va costar 135.000 € per 84 pàgines plenes d'obvietats i que segons el PP contenien dades confidencials que impedien la seua publicació “que no apareixen per enlloc” ha declarat Prieto qui posava exemples del contingut de l’informe: “Gandia és una ciutat de prop de 80.000 habitants a la costa est d'Espanya” o que Gandia “Està a 65 km de València i a 110 km d'Alacant”.

  A més a més, a l’informe apareix una anàlisi dels preus d'altres parcs propers. “Una cosa que es pot fer amb una simple consulta per internet” valorà el portaveu del govern qui afegia que “La resta de l'estudi són infografies i fotos tretes d'internet a manera de farciment perquè el dossier quede bonic”.

  D’aquesta manera, i fent una valoració, podríem concloure que “cada pàgina del document els ha costat als gandians més de 1.600 €” finalitza Prieto.

   

  Subir