27 de febrero de 2021 27/2/21

Presentat el llibre "La Cova del Parpalló"

Presentat el llibre "La Cova del Parpalló" - (foto 1)

  Xavier Ródenas ha presentat al costat de Carles Miret el llibre "La Cova del Parpalló", obra que ha comptat amb la col·laboració del consistori gandià.

  El llibre ha estat editat per Edicions Tívoli i pretén aportar una "visió més divulgativa" del jaciment arqueològic segons Miret. El mateix autor ha destacat que sobre la zona "hi ha multitud de tesis i estudis acadèmics però la nostra intenció és apropar-lo a un públic més ampli i que l'espai sigui reconegut com el que és: un tresor per a la comarca".

  Ródenas ha qualificat l'obra com "un regal" i recordat que s'ha editat en valencià però que "d'ací a poc temps s'editarà en castellà i anglès".

  "La Cova del Parpalló" sintetitza les troballes realitzades al jaciment i la història de l'excavació realitzada i que va ser dirigida per Lluís Pericot durant el període comprés entre els anys 1929-1931.

  Finalment, Carles Miret ha explicat que el següent pas serà posar en marxa "unitats didàctiques que permeten apropar aquesta part de la nostra història als col·legis i instituts".

  Subir