elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Presentades les activitats del programa "Viu l'estiu" dels Centres de Convivència

Presentades les activitats del programa "Viu l'estiu" dels Centres de Convivència - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Presentades les activitats del programa "Viu l'estiu" dels Centres de Convivència - (foto 2)

  La regidora delegada de Sanitat Pública i Polítiques Saludables, Liduvina Gil ha comparegut al costat de Juana Alandete, usuària del Centre de Convivència de Corea, per informar de les reunions mantingudes amb els Consells d'Usuaris dels Centres de Convivència de Corea i Roís de Corella on s'han repassat les activitats celebrades durant el mes d'abril i les accions previstes per al mes de maig.

  Luduvina Gil ha volgut destacar que ja s'ha presentat la programació de "Viu l'estiu", una iniciativa que permetrà als usuaris realitzar tot un seguit d'activitats durant el període estival després de finalitzar els cursos d'hivern. Cada centre realitzarà set activitats entre les quals es troben: gimnàstica, ioga, pilates, balls en línia, sevillanes o danses valencianes, entre d'altres.

  Per poder participar, els usuaris s'hauran d'inscriure en els centres del 23 al 27 d'aquest mes. Les llistes d'admesos es publicaran els dies 30 i 31 de maig.

  Un altre dels aspectes que ja s'han abordat en les reunions prèvies ha estat la preparació de la "Fira del Major", que tindrà lloc els dies 26 i 27 de maig i que serà presentat d'ací a poc temps.

  Juana Alandete, ha volgut destacar dues xerrades d'àmbit jurídic que se celebrarà el 13 de maig al Centre de Corea a les 17.30 hores i una altra el dia 20 al Centre de Roís de Corella a les 17.00 hores. També se celebrarà el ja tradicional teatre i una reunió informativa sobre balnearis. Alandete ha qualificat els centres de Convivència com "extraordinaris. La cuidadora i la coordinadora són gent molt vàlida i estem molt contents amb el funcionament".

  Finalment, l'edil ha destacat la inauguració que aquesta vesprada a les 19.30 tindrà lloc al claustre de la biblioteca sota el títol de "Òxid d'or" on els alumnes de pintura del centre exposaran els seus treballs realitzats durant el curs. La mostra romandrà oberta fins al dia 28.

  Subir