27 de febrero de 2021 27/2/21

El polígon de Benieto ja té nou accés

El polígon de Benieto ja té nou accés - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El polígon de Benieto ja té nou accés - (foto 2)

  Hui s'ha obert a la circulació el nou accés al polígon Benieto-Ciutat del Transport, una mesura reclamada pels empresaris de la zona des de l'obertura d'aquesta. Un projecte que contribuirà a impulsar l'activitat comercial a la Ciutat del Transport i que ha estat possible gràcies a la col·laboració públic privada. D'una banda, els empresaris han aportat la quantitat necessària per a la seua construcció mentre que el consistori ha col·laborat facilitant tot el procés amb altres administracions implicades.

  A l'acte d'obertura del vial han acudit representants polítics i empresarials que s'han mostrat més que satisfets.

  L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha declarat que "els empresaris han qualificat la jornada de hui com històrica i crec que no només ho és per a ells sinó per a tota la ciutat. En definitiva, avui el que aconseguim és facilitar les coses perquè l'economia seguisca creixent. Era una reivindicació històrica i ha estat gràcies a la gerència de Myo i als empresaris de la Ciutat del Transport que no han parat fins a aconseguir l'accés. Nosaltres hem fet de corretja de transmissió amb el Ministeri i la Demarcació de Carreteres. Crec que tots hem de felicitar-nos per què tots guanyem i vull agrair a totes les parts implicades el bon resultat del projecte" i afegia que "Els governs estem perquè les coses bones passen i per desbloquejar els temes més complicats. Les empreses creen economia però les administracions hem de desenvolupar un paper actiu perquè aquestes coses passen".

  Per la seua banda, Enrique Biel, en representació del Centre Comercial MYO, es va mostrar satisfet amb la mesura. "Estem molt contents i volem agrair totes les gestions que ha fet l'Ajuntament de Gandia perquè hui siguem aquí. L'empresa ha invertit quasi 4.000.000 € en la construcció de la zona i hem generat més de 350 llocs de treball. D'aquest accés esperem una major afluència i poder oferir moltes més coses a la ciutadania".

  Miguel Todolí, president dels empresaris del polígon, va declarar que "hui fem realitat un desig de molts anys. La zona cada dia té més potencial i vull agrair al Parc Comercial MYO Gandia i l'Ajuntament que siga hui real el nou accés. Tots estem en la línia de col·laboració perquè com més millorem més empreses es podran instal·lar a la ciutat".

  Finalment, Rafael Juan, president de FAES es va reafirmar en la idea que "Hui és un dia històric per a les empreses que estan en el polígon i la ciutat en general. L'accés era més que necessari, era absurd que no tinguérem el vial. Com a president de FAES vull destacar la importància de l'associacionisme empresarial a l'hora de plantejar aquest tipus de reivindicacions".

   

  Subir