Viernes 20 de Julio de 2018

“Tingues cura del teu gos, és la teua família”

Versión Clásica
Edición Gandia
Sociedad -  gandia
08/04/2016 | elperiodic.com  

“Tingues cura del teu gos, és la teua família”

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
• El quart ‘Clips per la Sostenibilitat’ aborda la importància de cuidar els animals domèstics, també pel que fa a les normes de civisme
• L’autora és Maria Llinares i la música dels saforencs Miquel Herrero i els autòmats

Ja es pot veure el quart treball de la campanya ‘Clips per la sostenibilitat’. Una iniciativa conjunta de les regidories de Polítiques amb la Ciutadania i de Gestió Responsable del Territori que dirigeixen Nahuel González i Xavier Ròdenas, respectivament. Es tracta d’una campanya audiovisual que pretén promoure comportaments responsables per a fer de Gandia una ciutat sostenible, responsable amb el medi ambient i, alhora, donar suport al sector audiovisual local.

El treball que hui s’ha presentat és un audiovisual de Maria Llinares i la cançó és “Calor Polar”, del grup Miquel Herrero i els autòmats. Sota el títol “Tingues cura del teu gos que és la teua família”, l’autora presenta l’animal domèstic com a un membre més de la casa i, com a tal, també ha de complir unes normes de civisme. “Des de l’estima pel gos i el civisme he buscat que la gent se senta identificada. Vull agrair la col·laboració de la Protectora d’Animals i la Clínica Veterinària del Real”.

Ròdenas ha recordat que la iniciativa venia a omplir un buit a la nostra ciutat pel que fa a la comunicació ambiental. “Amb els fons econòmics de les empreses contractistes de serveis estem cobrint aquest espai i donant l’oportunitat als professionals del sector audiovisual de mostrar el seu treball”.

Per la seua banda, González, ha destacat l’èxit de la campanya (ja tenen 4 vídeos més pendents) i ha assegurat que “també estem estudiant la possibilitat d’estendre aquesta fórmula a altres departaments de l’Ajuntament de Gandia”.

Així, tothom qui estiga relacionats amb el món audiovisual local està convidat a participar en aquest interessant projecte. Recordem alguns detalls com que els videoclips seran publicats cada 3 mesos al llarg dels 4 anys de legislatura. La temàtica sempre estarà relacionada amb la promoció d’un comportament responsable amb la sostenibilitat i el respecte al Medi Ambient. Els clips estaran realitzats per un professional de la comunicació amb missatges atractius i originals. Tindran una duració de vora 2 minuts i estaran acompanyats de música de grups de la comarca. Els treballs podran ser visionats en Youtube, en la web de l’Ajuntament i en les xarxes socials. Cada clip tindrà un pressupost de 300 euros i els interessats poden enviar el seu currículum a clipsostenibilitatgandia@gandia.org.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
15/07/2018 - Editorial
Por un turismo de calidad
13/07/2018 - Desde el Templat
Sant Gregori y las garantías financieras
13/07/2018 - Camins de l´Alcora
El club de los poetas muertos
16/07/2018 - Columna de Michel
¡Ya tenemos campeón: Francia!
12/07/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dios creador y su hijo Jesucristo
14/07/2018 - Reflexionando, que no es poco
Opiniones sobre el complejo proceso jurídico
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil