Viernes 20 de Julio de 2018

Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa

Versión Clásica
Edición Gandia
Turismo -  gandia
30/03/2016 | elperiodic.com  /  Fotógrafo : Àlex Oltra 

Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa

imprimir
a mis favoritos
disminuir letra
aumentar letra
comentar
• La setmana de Falles supera el 80% als hotels de la platja i el 86% a Gandia ciutat

Les festivitats de Falles i Setmana Santa llancen excel·lents resultats quan afluència de públic i ocupació hotelera a Gandia i la platja. Aquest és el primer balanç que es pot fer des del Departament de Turisme després de conéixer les dades d'ocupació hotelera, dels càmpings i les primeres valoracions emeses des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Safor, ASEMHTSA.

En el cas dels càmpings la mitjana d'ocupació ha estat del 80% mentre que els hotels han superat el 80% d'habitacions ocupades durant les falles i el 92% de mitjana durant la Setmana Santa. Cal destacar que durant les festes de Sant Josep, excepte un establiment, la resta s'han mogut entre el 85% i la plena ocupació.

Pel que fa a l'hostaleria, ASEMHTSA ha valorat positivament la campanya després de realitzar una enquesta entre els seus associats. Alguns hostalers han qualificat la campanya de Setmana Santa com "la millor en anys" destacant que aquest any hi ha hagut una major afluència de turistes procedents d'Alemanya, Anglaterra, França i Holanda.

La responsable de Turisme i alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha valorat les dades de la campanya: “Superada aquesta primera campanya, arriba l'hora de fer valoracions. Més enllà de les dades concretes, volem anunciar la convocatòria, en els pròxims dies, d'una nova mesa de Turisme, per tal de valorar els punts forts i dèbils de la campanya i apuntalarem les dues properes cites importants per al Turisme: el pont de Maig i, naturalment, l'estiu. Queden encara algunes qüestions per tancar i ho farem conjuntament amb el sector. I ho farem, a més, tenint en compte que a partir d'ara, tot i que l'estiu és, lògicament, l'etapa forta, la platja ja acull milers de visitants cada cap de setmana. Volem compartir amb ells, i amb altres agents implicats, els aspectes que han funcionat millor i els que necessiten ser millorats. Hem superat la primera gran campanya turística tradicional a Gandia: la Setmana Santa. Una Setmana Santa especial perquè el calendari ha volgut que se celebrara pegada a les Falles, la qual cosa va portar fins a la nostra ciutat molts turistes els dos darrers dies de celebració de les Falles”.

Finalment, Morant ha destacat l’esforç que ha supossat que tots els serveis de platja començaren a funcionar el passat 15 de març. “Perquè si volem ser la destinació preferida de la costa valenciana, hem d'oferir els millors serveis i fer-ho el major nombre de dies possible”.

Comparta este artículo
No hay comentarios en el artículo

Si deseas registrar tu nombre e imagen en los comentarios haz
click aquí
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Publicidad
Opinión
12/07/2018 - Solo es una opinión, Ud. perdone
Dios creador y su hijo Jesucristo
16/07/2018 - Columna de Michel
¡Ya tenemos campeón: Francia!
15/07/2018 - Editorial
Por un turismo de calidad
13/07/2018 - Camins de l´Alcora
El club de los poetas muertos
13/07/2018 - Desde el Templat
Sant Gregori y las garantías financieras
14/07/2018 - Reflexionando, que no es poco
Opiniones sobre el complejo proceso jurídico
Con el soporte de:
GV Conselleria Educació

RSS elperiodic.com Gandia
Facebook elperiodic.comTwitter elperiodic.com
Amb la col·laboració de la Consellería d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. Generalitat Valenciana.

Aviso Legal | Política de Cookies | Publicidad | Correo: valenciaARelperiodicPUNcom

 
Versión Móvil