elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El “regal” del conjunt escultòric ‘Gandia’ instal·lat per l’anterior govern en la rotonda de Serralta va costar 50.000 €

    El Govern municipal informa que el conjunt escultòric ‘Gandia’ que l’anterior executiu del PP va adquirir per a instal·lar en la rotonda de Serralta, a entrada nord de la ciutat, ens va costar 50.036,63€, segons especifica el contracte de compra venda.

    El contracte es va signar a Gandia el 25 de juny de 2013 entre una representant de PEDRAIFOC S.L.-JAUME ESPÍ-ESCULTURES i Javier Reig, en qualitat de vicepresident de l’empresa pública Iniciatives.

    El coportaveu del govern municipal, José Manuel Prieto, ha explicat que “ara ja sabem que el caprici de Torró no era un regal a Gandia, com es va dir en aquell moment, sinó que ens va costar 50.000€ a tots els gandians. Sabent en quina situació de fallida ha deixar el senyor Torró i el seu govern este Ajuntament, encara és més indignant conèixer en quins capricis es gastaven els diners”.

    Este conjunt escultòric va substituir l’escultura del 25 d’Abril, d’Antonio Miró, que presidia i li donava nom a la plaça. Segon el contracte, el cost del conjunt escultòric inclou el muntatge de les lletres, però no el trasllat de l ‘escultura del 25 d’Abril al seu nou emplaçament ni el projecte d’enginyeria.

    Subir