elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Maria Josep Escrivà i Cercle EURAM, guardonats amb el Premi Abril 2015

Maria Josep Escrivà i Cercle EURAM, guardonats amb el Premi Abril 2015

    La secretària comarcal de Compromís per La Safor-Valldigna, Pepa Izquierdo i el secretari comarcal dels Joves amb Compromís, Rafa Ferrer, han donat a conèixer aquest matí els noms dels guanyadors del XV Premi Abril d'Acció Cívica Valenciana 2015 i el VII Premi Abril Jove, respectivament.

    Uns premis ja consolidats, com demostra el ressò social i sobretot la categoria dels guardonats: persones i/o col·lectius de la comarca que treballen des d’àmbits molt diversos (l’educació, la cultura, la sanitat, el medi ambient, les qüestions humanitàries…) Col·lectius o persones que s’ha destacat pel seu treball de defensa de la nostra llengua, del territori i dels nostres conciutadans.

    Així, l’Executiva Comarcal de Compromís per la Safor-Valldigna, per unanimitat, ha decidit atorgar el quinzè Premi Abril d’Acció Cívica Valenciana, en la categoria individual, a l’escriptora del Grau de Gandia Maria Josep Escrivà, per la seua important tasca literària i defensa de la llengua i cultura valencianes.

    D'altra banda, l’Executiva Comarcal de Compromís de La Safor-Valldigna, per unanimitat, ha atorgat el quinzé Premi Abril d’Acció Cívica Valenciana, en la categoria col·lectiva, al Cercle EURAM.

    Izquierdo ha destacat “la defensa que fa aquesta xarxa empresarial dels interessos econòmics de l’Arc Mediterrani i del treball a favor de les infraestructures de transport per a vertebrar aquest territori amb els principals mercats europeus”.

    Subir