elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El Tio de la Porra contagia la seua il·lusió amb el cartell de la Fira i Festes 2014

El Tio de la Porra contagia la seua il·lusió amb el cartell de la Fira i Festes 2014
  • El cartell de la Fira 2014 ha sigut realitzat per Rubén Gregori Pascual, un jove artista gandià de 35 anys

MÁS FOTOS
El Tio de la Porra contagia la seua il·lusió amb el cartell de la Fira i Festes 2014 - (foto 2)
El Tio de la Porra contagia la seua il·lusió amb el cartell de la Fira i Festes 2014 - (foto 3)

“Il·lusiona’t amb mi!!” és el lema del cartell de la Fira i Festes 2014 que han presentat aquest matí Vicent Gregori, tinent d’alcalde de Cultura, i Rubén Gregori Pascual, artista encarregat de la seua elaboració.

El pòster té com elements principals les paraules que formen el lema i diverses figures del Tio de la Porra situades al voltant de les lletres. El fons està format per la repetició de l’onomatopeia “pam pa-rapam pa-rapam pam!!” en referència a la cançó que acompanya a aquest personatge gandià durant el passacarrer, i a la part baixa de la imatge es troben diverses siluetes dels edificis i atraccions més emblemàtics de la ciutat i de la Fira.

L’autor d’aquest cartell ha explicat que la idea per a elaborar-lo “va eixir des del meu punt de vista, des de l’experiència que vaig tindre quan vaig eixir tocant el tambor amb el Tio de la Porra i la il·lusió que açò provoca en els xiquets”.

Vicent Gregori ha avançat que enguany la Fira es celebrarà entre el 2 i el 5 d’octubre i que seguirà “el mateix model de Fira dels últims ants, amb un pressupost del voltant de 400.000€, i uns espais i ubicacions similars als de les edicions passades”.

 

Subir