elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

PSOE: "Gestionar el Twitter i el Facebook de l’alcalde costa als gandians 3.025 € al mes"

  • L’encarregat de gestionar les xarxes és Javier Ruiz Merino, membre de NNGG

Joves Socialistes de Gandia ha donat a conèixer que, dins del volum de factures extra pressupostàries de l’any 2013 (que superen els 4 milions d’euros), s’ha detectat factures mensuals per la gestió de les xarxes socials de l’alcalde que superen els 3.000 euros.

La gestió de les xarxes socials va estar encomanada des de principi legislatura a Javier Ruiz Merino (conegut a Twitter com @jarumer), encarregat de Comunicació en NNGG i Xarxes Socials al Partit Popular de Gandia. Javier Ruiz Merino és un del 16 endollats joves, amb carnet, del Partit Popular.

Segons ha recordat el Secretari General de Joves Socialistes de Gandia, Adrià Vila: “és indecent que s’estiga destinant aquesta quantitat desmesurada de diners públics per pagar a un dels endollats de NNGG mentre el govern es dedica a retallar les ajudes a les associacions juvenils i no és capaç d’aplicar polítiques que fomenten l’ocupació dels joves”.

A banda, Vila ha destacat que “no són poques les polèmiques que s’han creat a causa de l’ús partidista des de les xarxes oficials de l’Ajuntament, que són empleades amb un fi propagandístic pel Partir Popular enlloc de representar a una institució que governa per a tots els ciutadans de Gandia”.

Per a Vila, aquest fet torna a demostrar que al Partit Popular només li interessa endollar als seus mentre la taxa d’atur juvenil a Gandia no para de pujar cada dia més.

Subir