4 de marzo de 2021 4/3/21

Miguel Ángel Picornell: “Gandia no s'atura malgrat els auguris del PP”

  El govern de Gandia ha respost aquest matí a les declaracions realitzades pel regidor del Partit Popular, Guillermo Barber, on denunciava la manca de transparència de l'executiu. A més, des del govern han volgut deixar clar que el funcionament diari de l'Ajuntament de Gandia està garantit, donat que els regidors continuen exercint la seua feina.

  En primer lloc, des del govern s'aclareix que totes les mesures que s'han pres han estat comunicades a la ciutadania dins del compromís de transparència amb els veïns de Gandia i cap d'elles ha estat ocultada com denuncien els populars.

  Cal recordar que la pujada d'impostos forma part d'un Pla d'Ajust que està a l'espera de confirmar-se per part del Ministeri d'Hisenda i que la seua aprovació al Plenari Municipal ha estat provocada per la situació heretada del govern del PP que va aplicar una política d'impagament sistemàtic tant a bancs com a proveïdors de serveis.

  En el cas de la readaptació del servei de l'Urbà, la situació ha vingut donada a la manca de previsió dels populars que van deixar sense pressupost el servei per finalitzar l'any, el que ha motivat un ajust temporal que serà reconduït per l'actual govern i l'empresa concessionària del servei. La gestió, a més, s'ha hagut de realitzar amb caràcter d'urgència i sense temps, per això és una mesura excepcional i temporal que es reprendrà al mes d'octubre, quan finalitze l'acord al qual s'ha arribat ara.

  Finalment, Miguel Ángel Picornell, actual portaveu en funcions del govern, ha demanat al PP que "deixe treballar al govern" i denunciat que els membres de l'oposició "demanen que es convoquen plens i comissions de govern només per cobrar per assistir-hi sense fer cap aportació".

  Subir