elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Lliurament dels premis del I Concurs de Poesia “Per la igualtat”

Lliurament dels premis del I Concurs de Poesia “Per la igualtat”    - (foto 1)

  Ahir va tindre lloc al Centre Internacional de Gandia de la UV el lliurament dels premis del I Concurs de poesia Per la Igualtat organitzat per aquest centre i la regidoria de la dona de l’Ajuntament de Gandia. L’acte va estar presidit pel director del CIG-UV, Josep Montesinos, i per la regidora Emi Climent. Aquesta última, a més, formava part del jurat acompanyada pel professor de la Universitat de València, Jesús Peris, i per la professora de l’IES Tirant lo Blanc, Marcè Morell, qui també estigueren presents en l’acte.

  El primer premi va recaure en Asunción Company, veïna de Tavernes, pel poema “Igualtat”. Asunción podrà gaudir d’un cap de setmana en un hotel de la Comunitat Valenciana. El primer accèssit va ser per a Vicent R. Vallés amb el poema “Iguals i Complementaris”. Mentre que el segon accèssit fou per Rosendo Gallego Menárguez amb “Desnudo”. Tots tres són alumnes de la Universitat dels Majors.

  En l’acte, que va resultar molt entranyable, es llegiren els tres poemes guanyadors. Des de l’organització es vol mostrar la satisfacció en la convocatòria d’aquest concurs i ja es planteja la continuïtat de la convocatòria anual coincidint amb el Dia de la Dona.

  Subir