elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Llibres recomanats per ampliar els horitzons de la lectura

  • La Biblioteca Central de Gandia presenta interessants novetats

El proper mes d’octubre començarà una nova campanya del Club de Lectura que organitza la Biblioteca Central. En esta ocasió, seran diverses persones representants de la societat gandiana qui “recomanaran” el llibre mensual i participaran en la xerrada debat posterior. “Hem volgut obrir el Club a la societat”, ha manifestat Toni Ordiñana, Coordinador de les Biblioteques Municipals de la ciutat. “La idea és ben senzilla però atractiva: convidem a alguns ciutadans i ciutadanes a que ens recomanen un llibre, del seu gust, i, després, els lectors que ho desitgen comparteixen la impressió que els ha causat la seua lectura”.

Així, la periodista Marina Vallès, Maria Josep Martí (Presidenta de la Junta Major de Setmana Santa), Josep Lloret (President de la Federació de Falles), Xaro Garcia (gerent de la Fundació Espurna), l’escultor Joan Barrates, el metge Pascual Molina, el cuiner Ricard Camarena i l’actor i director de teatre Ximo Vidal, participaran en este edició.

Des de les Biblioteques hem volgut “agrair públicament la seua col·laboració, que prestigia esta activitat alhora que intenta continuar obrint les portes de les biblioteques a la societat i, ara, ens permet conéixer els gustos d’alguns ciutadans reconeguts professionalment o per la seua tasca social”.

Lectura i tecnología agafades de la mà
Altra de les novetats d’esta temporada serà que les lectures es faran mitjançant els e-readers que disposa la Biblioteca. Això ens permetrà d’anar usant i difonent una tecnologia present a les biblioteques i cada vegada amb una major presència a la nostra societat.

El Club de Lectura es desenvoluparà des d’octubre fins a maig i cal una inscripció gratuïta prèvia a la pròpia Biblioteca Central de Gandia.

Subir