elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

L’IMAB ofereix de nou un servei gratuït per ajudar els escolars amb els seus deures i fomentar l’anglés oral

  La xarxa municipal de biblioteques de Gandia inicia aquest proper dilluns 7 d’octubre un projecte amb què es pretén fomentar l’ús d’aquests centres perquè els estudiants puguen fer les seues tasques diàries. A més, una persona qualificada estarà present i al seu abast per tal d’actuar com a guia i solventar qualsevol dubte o qüestió que els puga sorgir.

  Així mateix també s’enceta una nova activitat on, els adolescents que actualment cursen l’etapa de l’ESO, tindran l’oportunitat de practicar l’idioma anglés en la seua faceta més pràctica i oral. L’objectiu de l’IMAB consisteix en crear una l’escenari ideal perquè puguen trobar-se amb altres joves i aprendre aquesta llengua d’una manera dinàmica i fluïda.

  Els escolars podran gaudir d’aquest suport a les diferents biblioteques i en diversos horaris.

  Aquest projecte continua amb la dinàmica del darrer estiu, on durant els mesos de juliol i agost, també es van oferir classes de reforç escolar i tallers d’anglés des d’un punt de vista lúdic i participatiu. El seu èxit i acollida per part del públic bibliotecari, espenta l’IMAB a seguir amb aquesta línia. D’aquesta manera les biblioteques reforcen el seu nexe amb l’àmbit de l’ensenyança i amplien els seus serveis de cara als usuaris.

  El tinent d’Alcalde i regidor de Cultura, Vicent Gregori, ha destacat que amb aquesta activitat “el departament de Cultura de l’Ajuntament de Gandia continua apostant per la formació i els coneiximents. Busquem apropar, de forma gratuïta, que és un dels nostres deures, la cultura a tots els ciutadans de la nostra ciutat”.

  Subir