27 de enero de 2020 27/1/20

L’Ajuntament fa públic cinc nomenaments de personal eventual

  El govern de Gandia ha nomentat aquesta setmana nous càrrecs de confiança dins de l’acord de govern firmat entre PSOE i Més Gandia que contempla la creació de sis llocs d'assessor de govern, una xifra molt inferior a la de l’anterior executiu.

  D’aquesta manera, David Mafé, Facund Puig i Emili Morant, s'incorporen com a personal eventual en caràcter d'assessors del Govern per part de Més Gandia.

  El PSPV-PSOE de Gandia substituirà de manera temporal a l'actual assessor del grup municipal, Pep Morant, després de l’accident de trànsit que va patir el passat mes d’agost, raó per la qual ha estat donat de baixa temporal per incapacitat temporal per contingències professionals.
  La persona triada per a exercitar aquestes tasques a partir d'ara fins a la reincorporació de Morant, serà Adrián Vila.

  Finalment, Carles Person serà nomentat com a càrrerc adscrit a la Alcaldia de Gandia i reforçarà el departament de Protocol de l'Ajuntament de Gandia.

  Els sous de tots els càrrecs compleixen el codi ètic pactat pel govern i no superaran tres vegades el salari mínim interprofessional (1.945,8€/mes). Pròximament es publicarà al BOP i a la web municipal el règim de retribucions i dedicació.

  Subir