28 de febrero de 2021 28/2/21

L'Ajuntament convoca la segona edició dels premis "Valors Actius en la Tercera Edat"

L'Ajuntament convoca la segona edició dels premis "Valors Actius en la Tercera Edat" - (foto 1)

  La regidora Liduvina Gil, ha presentat aquest matí en roda de premsa la segona edició dels premis "Valors Actius en la Tercera Edat". "Amb aquests premis es vol reconéixer i distingir públicament a les persones majors de 60 anys, que amb una actitud positiva, aporten un valor especial a la societat i que serveixen d'estímul per a la resta de la gent gran" va explicar la regidora.

  Els reconeixements tindran en compte diversos aspectes com ara l'exemplaritat i l'experiència que ha suposat per a altres persones grans, joves i per a la societat en general; la qualitat en la redacció de l'escrit; l'emocionalitat de l'experiència i l'esperit de superació personal que hagen demostrat.
  El testimoni del candidat o candidata podrà ser elaborat pel protagonista o per una persona que el prepare en nom seu.

  La presentació de candidatures es farà a través de correu electrònic a salutimajors@gmail.com del 22 de març al 20 d'abril, i a partir del 21 d'abril es publicaran, per a la votació popular al web municipal www.gandia.org els noms dels candidats.

  El primer premi consistirà en una estada de cap de setmana per a dues persones en un hotel o balneari de la Comunitat Valenciana mentre que el segon premi consistirà en una tauleta tàctil.

  "L'any passat va resultar ser un gran èxit, amb una gran participació i confiem que aquest any es repetisca" va finalitzar Liduvina Gil.

  Subir