1 de diciembre de 2020 1/12/20

Juan Martí és reelegit president del Prado per a l’any 2015

Juan Martí és reelegit president del Prado per a l’any 2015 - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Juan Martí és reelegit president del Prado per a l’any 2015 - (foto 2)

  La Falla del Prado de Gandia va reelegir divendres Juan Martí com a president de la comissió, de la Secció Especial de les falles de la ciutat ducal. Martí, qui ja havia presidit la comissió en l’exercici que ara acaba, afronta així el seu segon any de mandat amb un equip que presentarà algunes novetats, però on ja s’ha confirmat que repeteix també el fins ara Secretari de la comissió, Jose Manuel Prieto, el primer dels noms anunciats també divendres.

  Martí, de 27 anys, és faller de sempre de la falla del Prado. Ha ostentat pràcticament tots els càrrecs de la seua comissió, i el 2015 es convertí en el president més jove de les falles de Gandia, al front d’una comissió que ha tornat a vèncer amb els dos millors monuments d’Especial i amb un impressionant palmarès de 18 banderins.

  Content per l’exercici que ara acaba, Martí confia en “arrancar amb més força si cap este 2015, pels resultats d’un any magnífic, i millorar encara més les expectatives per al 2015, amb l’esforç i el treball d’un gran grup humà i de fallers”.

  Martí es disposa ara a configurar el seu equip, que presentarà algunes novetats, i a anunciar el nom dels artistes d’enguany.

  Subir