elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Joves Socialistes celebra el Dia de l’Orgull LGTB i demana “seguir commemorant-lo per seguir en la lluita pels drets”

  • La Secretària d’Igualtat de Joves Socialistes de Gandia, Carol Tarrazona, ha demanat al govern local “apostar pels drets LGTB i les reivindicacions d’estos col•lectius, per a la normalització i la visibilitat de la causa LGTB i tot el camí que queda

  • Prieto: “Esta lluita és de tots”.

Joves Socialistes ha commemorat hui el dia de l’Orgull LGTB amb un record i felicitació als col·lectius, entitats i persones que treballen per la visibilitat i normalització del fet LGTB a la nostra societat. Així, la Secretària d’Igualtat de Joves Socialistes ha aprofitat la jornada de reivindicació per demanar “seguir commemorant esta jornada per seguir en la lluita pels drets”. La Secretària d’Igualtat de Joves Socialistes de Gandia, Carol Tarrazona, ha demanat al govern local “apostar pels drets LGTB i les reivindicacions d’estos col·lectius, per a la normalització i la visibilitat de la causa LGTB i tot el camí que queda per fer”.

Per la seua banda, el Secretari General de Joves Socialistes ha recordat “tots els assoliments en esta matèria amb l’ampliació de drets civils, que tenen la marca del Partit Socialista i un nom: el del president Zapatero, amb decisions valentes com el matrimoni igualitari”. Prieto ha demanat “no passar per alt esta jornada, perquè l’esforç del col·lectiu LGTB s’ho val”.

Subir