elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Jordi Albinyana presenta l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors, un homentage a l’obra Ovidi Montllor

Jordi Albinyana presenta l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors, un homentage a l’obra Ovidi Montllor - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Jordi Albinyana presenta l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors, un homentage a l’obra Ovidi Montllor - (foto 2)
  Jordi Albinyana presenta l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors, un homentage a l’obra Ovidi Montllor - (foto 3)
  Jordi Albinyana presenta l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors, un homentage a l’obra Ovidi Montllor - (foto 4)
  Jordi Albinyana presenta l’exposició El pas del temps farà de nosaltres colors, un homentage a l’obra Ovidi Montllor - (foto 5)

  El pas del temps farà de nosaltres colors. Ovidi, 20 anys de vacances és el títol de l’exposició que a partir del 28 d’agost tindrem a la sala Coll Alas. Jordi Albinyana representa a través de la seua obra artística la profunditat de les cançons d’Ovidi Montllor, i de les interpretacions que en feia. Són deu gravats amb una visió personalíssima i d’inspiració irrefrenable que retraten deu dels temes musicals destacats de l’artista, el cantant, el pallasso…, gravades en fusta, estampades sobre fulls Imagine Silk de tres-cents cinquanta grams.

  Con ha assenyalat Albinyana, “Cada una de les deu planxes, tirades de cinquanta en cinquanta, té un color definit, llevat de la de Montserrat, que els du tots: ací, intente fugir de la rotoscòpia ovidiana habitual per a interpretar els versets d’Estellés, de Salvat-Papasseit i d’ell mateix amb una nova iconografia, reminiscent dels cartells artesanals d’èpoques convulses”.

  Jordi Albinyana (L’Olleria, 1982) és llicenciat en Belles Arts per la Universitat de Sant Carles de València en l’especialitat de Dibuix. Ha desenvolupat gran part del seu treball mitjançant les diferents tècniques del gravat, la xilografia i la serigrafia. Com a il·lustrador ha realitzat nombrosos treballs, entre el quals les portades dels discs “Te’n cantaré més de mil” de Pep Botifarra, “Miquel Gil & Manel camp trio” o “El poder del voler” de Senior i el Cor Brutal.

  La inauguració de l’exposició serà divendres 28 d’agost, a les 20.00 hores, a la sala Coll Alas de Gandia i podrà visitar-se fins el 16 de setembre.

  Subir