elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El govern de Gandia posa en marxa la nova seu electrònica

El govern de Gandia posa en marxa la nova seu electrònica - (foto 1)

  El Regidor Delegat d'Administració, Modernització i Govern obert, Jose Manuel Prieto, ha comparegut hui davant els mitjans de comunicació per presentar la nova seu electrònica de l'Ajuntament de Gandia que ja es troba en funcionament (http://gandia.sedelectronica.es/info.0).

  Referent a això Prieto ha declarat que "estem convençuts que l'administració ha de ser propera a la gent i que les eines de les tecnologies de la comunicació aplicades a aquest àmbit han de permetre millorar el servei que oferim al ciutadà. Això permetrà que qualsevol gandià des de casa puga realitzar els tràmits de la seua relació diària amb l'Ajuntament de Gandia".

  D'aquesta manera, i accedint des de la home del www.gandia.org, els ciutadans podran validar documents utilitzant la signatura electrònica.

  El regidor d'administració ha explicat que s'amplien els tràmits més utilitzats relacionats amb el padró com el certificat històric d'empadronament o la sol·licitud del certificat de convivència podran tramitar dins de l'apartat denominat Catàleg de Tràmits. Prieto ha explicat que "aquesta eina s'anirà ampliant a poc a poc, ja que els diversos departaments del consistori han confirmat que se sumaran a aquesta seu electrònica. Gràcies a la bona voluntat dels tècnics i al treball del departament d'Informàtica completarem la web i farem cada dia més fàcil la vida als nostres veïns. D'ací a poc temps tindrem un apartat per resoldre multes i sancions però estic convençut que d'aquí a uns mesos seran molts més".

  Un altre apartat disponible serà la Carpeta Ciutadana, on es podran consultar expedients, accedir a la bústia electrònica on es rebran comunicacions i notificacions administratives, a més d'una consulta de Registre on hi haurà un llistat complet de tots els registres d'entrada que haja sol·licitat el ciutadà.

  "En definitiva, és un pas més del camí que ens hem marcat per a ser una administració exemplar i això és possible perquè tenim un cos tècnic compromés i una administració que vol obrir noves vies de comunicació amb els seus veïns per començar a convertir-nos en un referent en aquest aspecte" va finalitzar Prieto

  Subir