4 de marzo de 2021 4/3/21

El Govern de Gandia garanteix les beques del menjador a l’estiu a pesar de la negligència de l’anterior executiu

El Govern de Gandia garanteix les beques del menjador a l’estiu a pesar de la negligència de l’anterior executiu - (foto 1)

    El nou Govern de Gandia continua patint les conseqüències de la deficient gestió de l’anterior executiu municipal. Si fa dos dies ja es va avisar que la Generalitat Valenciana retindria algunes de les subvencions pendents perquè l’anterior govern no va presentar els comptes de 2013 a la sindicatura de comptes, hui s’ha conegut la primera notificació d’aquestes subvencions retingudes.

    És concretament la de les beques que permetrien donar un servei de menjador a 150 xiquets gandians, de 3 a 16 anys, durant aquest estiu. “És una autèntica vergonya que la negligència de l’anterior consistori tinga aquestes conseqüències per a l’ajuntament de Gandia. És una absoluta irresponsabilitat”, ha assegurat el regidor de Més Gandia, Nahuel González.

    González ha explicat que la quantia d’aquesta subvenció retinguda ascendeix a 47.850 euros i que s’han posat en marxa els mecanismes jurídics per a presentar les al·legacions adients per no perdre aquesta ajuda tan necessària: “Hem demanat que ens donen més temps per presentar el comptes de 2013, una tasca que devia haver fet l’anterior corporació del Partit Popular, i tindrem més contactes amb la generalitat per a tractar de solucionar el problema”.

    No obstant això, el regidor de Més Gandia ha llençat un missatge de tranquil·litat per a totes les famílies, ja que en qualsevol cas el servei es continuarà donant: “Des que hem accedit al Govern, hem defensat que el primer són i seran les persones, per això podem confirmar que el servei continuarà. Existeix un fons d’emergència social per aquest tipus de problemes i buscarem el finançament on calga, però podem assegurar que cap xiquet es quedarà sense menjar aquest estiu”.

    Subir