21 de enero de 2021 21/1/21

El Govern exigeix a Torró i Soler que conten la veritat sobre el ‘cas Púnica’

El Govern exigeix a Torró i Soler que conten la veritat sobre el ‘cas Púnica’ - (foto 1)

    El Govern Municipal de Gandia ha valorat hui la informació publicada als mitjans de comunicació que es fan ressò de la decisió del jutge Eloy Velasco d’obrir noves línies d’investigació sobre la trama ‘Púnica’. En concret, es demanarà més informació a 12 ajuntaments, entre els quals s’hi troba Gandia, sobre contractes amb De Pedro i les empreses Madiva i EICO. I és que el jutge sosté que hi ha “indicis racionals de delicte”. Velasco també considera provat que es van realitzar treballs de reputació on line per a polítics que després es pagaven amb diners públics. La investigació sosté que De Pedro va cobrar mitjançant un contractista municipal que facturava per serveis no prestats.

    L’alcaldessa accidental, Lorena Milvaques, ha lamentat, en primer lloc, que el nom de Gandia torne a estar als mitjans de comunicació vinculat a un cas de corrupció i ha assegurat que el nou govern “sí donara tota la informació que ens requerisca el jutge. Perquè nosaltres sí serem transparents amb la justícia, com és el nostre deure legal, però també amb la ciutadania, com és la nostra obligació ètica i moral”.

    Milvaques ha exigit als regidors del PP, Arturo Torró i Víctor Soler, que facen ús de la transparència que demanen al govern i donen totes les explicacions, “però reals i creïbles, perquè al final tot s’acabarà sabent. Encara estem esperant que el PP de Gandia i Víctor Soler diguen alguna cosa de les converses entre Ollero i De Pedro on se cita a Arturo i Soler com els que ordenarien l'acord de facturació fictícia”.

    El Govern ha reiterat que, en cas que es constate la comissió de delicte i la participació dels anteriors gestors en el ‘cas Púnica’, exigiran responsabilitats a “aquells que han ocasionat un perjudici greu a la nostra ciutat”, ha conclòs Milvaques.

    Subir