elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

El nou govern convida la ciutadania a celebrar el dia de l’Orgull LGTB

    El nou govern municipal de Gandia, configurat per PSOE i Més Gandia, ha fet una crida pública a tota la ciutadania, moviments socials, sindicats i partits polítics a sumar-se a l’acte amb motiu de l'Orgull LGTB per avançar en Lleis per la Igualtat real de les persones Lesbianes, Gais, Transexuals i Bisexuals.

    Així, a Gandia, es celebrarà demà divendres, 26 de juny, a les 12 hores, amb la tradicional penjada de la bandera arc iris al balcó de l’Ajuntament.

    La regidora de Més Gandia, Lorena Milvaques, ha convocat a les dues associacions LGTB de la ciutat perquè hi estiguen presents: CLGS i Independence Gai. “Volem omplir la ciutat d'alegria, color i reivindicació baix el lema "Lleis per la igualtat real, ja!". Una revolució romàntica que estem de fent dia rere dia per defensar l'amor, la dignitat, la llibertat, la igualtat ... de lesbianes, gais, transsexuals, bisexuals i intersexuals; i de totes les persones. Perquè és molta la ciutadania i entitats que creiem i defensem la importància d'avançar per una societat igualitària, justa, plural, inclusiva i diversa”.

    Subir