elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

La Generalitat Valenciana i la Diputació apadrinen la primera Mesa de Turisme de Gandia

  Gandia celebrarà demà la primera Mesa de Turisme de la present legislatura, un fòrum en el qual estaran representats els principals agents turístics de la ciutat (hostaleria, hotels, apartaments, càmpings i agències de viatge), representants dels dos principals moviments socials de la ciutat (Falles i Setmana Santa), la Universitat, les associacions de comerciants, l'associació de la Fideuà de Gandia i els representants polítics de Gandia per analitzar el projecte turístic de l'actual govern i les propostes que Gandia presentarà a FITUR.

  Tal com ha informat avui el departament de Turisme, la taula, que se celebrarà al saló de plens de l'Ajuntament de Gandia a partir de les 18 hores, estarà presidida per la primera autoritat de la ciutat, Diana Morant, que estarà acompanyada pel president de FAES, Rafa Juan, un representant de l'Agència Valenciana de Turisme (Joan Llantada) i pel gerent del Patronat de Turisme de la Diputació de València, Pau Pérez.

  D'aquesta manera, Generalitat Valenciana i Diputació de València apadrinaran la taula de Turisme de Gandia, demostrant l'especial suport que rep Gandia dels dos organismes públics superiors. Una taula que demostra, a més, quins són els principals pilars de l'aposta turística de l'actual govern: suport d'altres administracions i col·laboració publicoprivada entre l'administració i el sector empresarial.

  Cal destacar que és la primera ocasió en què la Generalitat Valenciana i la Diputació Provincial donen el seu suport a una taula turística local a Gandia en la qual es pretenen treballar les línies mestres de la política turística dels pròxims anys. Una novetat a la qual cal sumar una altra important: la presència a la taula de diversos regidors del govern. Concretament estaran presents els regidors delegats de Falles i Setmana Santa (José Manuel Prieto i Ciro Palmer, respectivament), l'edil de Cultura (Joan Muñoz), Esports (Lydia Morant), Comerç (Alicia Izquierdo), Gestió Responsable del Territori (Xavi Ródenas) i Serveis Bàsics al Ciutadà (Miquel Àngel Picornell).

  El govern llança així un missatge clar: el Turisme a Gandia no es treballa de manera separada a la resta de la gestió municipal, és una matèria transversal entre diversos departaments que, complementades, són els encarregats d'oferir la millor imatge de Gandia de cara a l'exterior i la millor proposta turística possible. Així, en paraules de l'alcaldessa i responsable de Turisme, Diana Morant, "el turisme de Gandia serà una suma d'una bona oferta cultural, esportiva, comercial, gastronòmica, amb la imatge d'una ciutat còmoda, respectuosa amb el Medi Ambient i en la qual es pot gaudir d'activitats variades durant tot l'any".

  Subir