elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gandia es suma demà a l'Hora del Planeta 2021

Gandia es suma demà a l'Hora del Planeta 2021
  • Gandia es sumà a l’Hora del Planeta 2021 apagant demà dissabte 27 de març, de 20.30 h a 21.30 h, la façana marítima de la platja Nord, el primer tram del Passeig de les Germanies, la Plaça Major i la façana de l’Ajuntament

L’Ajuntament de Gandia, participarà demà, en la celebració de l’Hora del Planeta, una acció internacional on es vol recordar a la ciutadania, empreses i entitats governamentals, la importància de protegir la natura com a sistema de suport vital de tots els éssers vius. El planeta ens aporta tot allò que necessitem: l’aire que respirem, l’aliment i l’aigua que bevem i és per tant necessari, salvaguardar la salut del nostre planeta com a directriu bàsica per al nostre benestar i bona salut.

L’acció de l’Hora del Planeta va nàixer en 2007 a Sidney (Austràlia) com a un gest simbòlic per cridar l’atenció sobre el problema del canvi climàtic. Un gest molt senzill que consisteix en apagar les llums dels edificis i monuments més significatius del municipi durant una hora concreta.

Amb els anys, aquest moviment s’ha convertit en un esdeveniment mundial en el qual participen quasi 200 països i on en edicions passades s’apagaren més de 17.000 monuments arreu del mon i edificis tan emblemàtics com la Torre Eiffel o el Coliseu romà.

Subir