5 de marzo de 2021 5/3/21

Gandia s’adhereix a la campanya de reciclatge de xicotets electrodomèstics ‘Recicla els teus aparells’

Gandia s’adhereix a la campanya de reciclatge de xicotets electrodomèstics ‘Recicla els teus aparells’ - (foto 1)
  • S’instal·larà un punt net mòbil a la Plaça del Tirant, demà 15 de gener, de 10 a 19 h

L'Ajuntament de Gandia s'adhereix a la campanya ‘Recicla els teus aparells’, que facilitarà el reciclatge de xicotets electrodomèstics en un punt net mòbil. Segons Miguel Àngel Picornell, regidor delegat de Serveis Bàsics al Ciutadà i Qualitat Urbana de Gandia, el punt s’instal·larà demà divendres 15 de gener, de 10 a 19 h, a la Plaça Tirant i les persones que acudisquen a depositar aparells en desús o trencats participaran en el sorteig de premis per valor de 2.000 euros.

Es tracta de la 4a edició de la campanya ‘Recicla els teus aparells’ una iniciativa que té com a finalitat conscienciar la població sobre la necessitat de reciclar, de manera correcta, els aparells elèctrics i electrònics. Es pretén garantir així el correcte reciclatge d'aquests aparells que, si acaben en els contenidors convencionals, generen un alt grau de contaminació i perills per a la salut.

L'acció està impulsada per la Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d'Agricultura i Medi Ambient, en col·laboració amb les majors plataformes del sector: Recyclia (Ecopilas, Ecofimática, Ecoasimelec i Tragamóvil), Ecolec, Ecotic, Ambilamp i Ecoraees.

Acció adaptada a la Covid-19

La Covid-19 ha obligat a posar en marxa una operativa adaptada a la situació sanitària; per este motiu, en lloc de recórrer les localitats en bicicletes amb remolc, enguany, com a novetat, s'instal·larà a la Plaça Tirant un punt net mòbil on els veïns podran depositar els xicotets electrodomèstics espatllats o en desús. Per este gest, podran participar en el sorteig de diferents premis valorats en 2.000 euros, sortejos que es traslladaran també a les xarxes socials, a través de la pàgina de Facebook i d'Instagram @reciclatusaparatos.

Subir