19 de febrero de 2020 19/2/20

Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa

Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa - (foto 1)
  • La setmana de Falles supera el 80% als hotels de la platja i el 86% a Gandia ciutat

MÁS FOTOS
Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa - (foto 2)
Gandia ronda el 90% d'ocupació hotelera durant Setmana Santa - (foto 3)

Les festivitats de Falles i Setmana Santa llancen excel·lents resultats quan afluència de públic i ocupació hotelera a Gandia i la platja. Aquest és el primer balanç que es pot fer des del Departament de Turisme després de conéixer les dades d'ocupació hotelera, dels càmpings i les primeres valoracions emeses des de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria i Turisme de la Safor, ASEMHTSA.

En el cas dels càmpings la mitjana d'ocupació ha estat del 80% mentre que els hotels han superat el 80% d'habitacions ocupades durant les falles i el 92% de mitjana durant la Setmana Santa. Cal destacar que durant les festes de Sant Josep, excepte un establiment, la resta s'han mogut entre el 85% i la plena ocupació.

Pel que fa a l'hostaleria, ASEMHTSA ha valorat positivament la campanya després de realitzar una enquesta entre els seus associats. Alguns hostalers han qualificat la campanya de Setmana Santa com "la millor en anys" destacant que aquest any hi ha hagut una major afluència de turistes procedents d'Alemanya, Anglaterra, França i Holanda.

La responsable de Turisme i alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha valorat les dades de la campanya: “Superada aquesta primera campanya, arriba l'hora de fer valoracions. Més enllà de les dades concretes, volem anunciar la convocatòria, en els pròxims dies, d'una nova mesa de Turisme, per tal de valorar els punts forts i dèbils de la campanya i apuntalarem les dues properes cites importants per al Turisme: el pont de Maig i, naturalment, l'estiu. Queden encara algunes qüestions per tancar i ho farem conjuntament amb el sector. I ho farem, a més, tenint en compte que a partir d'ara, tot i que l'estiu és, lògicament, l'etapa forta, la platja ja acull milers de visitants cada cap de setmana. Volem compartir amb ells, i amb altres agents implicats, els aspectes que han funcionat millor i els que necessiten ser millorats. Hem superat la primera gran campanya turística tradicional a Gandia: la Setmana Santa. Una Setmana Santa especial perquè el calendari ha volgut que se celebrara pegada a les Falles, la qual cosa va portar fins a la nostra ciutat molts turistes els dos darrers dies de celebració de les Falles”.

Finalment, Morant ha destacat l’esforç que ha supossat que tots els serveis de platja començaren a funcionar el passat 15 de març. “Perquè si volem ser la destinació preferida de la costa valenciana, hem d'oferir els millors serveis i fer-ho el major nombre de dies possible”.

Semana Santa 2016

Semana Santa 2016Entrar en el especial
Subir