25 de enero de 2021 25/1/21

Gandia prepara les festes de Roís de Corella

Gandia prepara les festes de Roís de Corella - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  Gandia prepara les festes de Roís de Corella - (foto 2)
  Gandia prepara les festes de Roís de Corella - (foto 3)

  La presidenta de la Junta de Districte de Roís de Corella, Liduvina Gil, ha presentat avui la programació de les festes de la barriada que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juny.

  La regidora ha volgut recordar que "enguany reiniciem les festes, ja que després de diversos anys sense activitats on s'havien perdut les festes. Per a ells hem comptat amb les tres falles del barri, l'Associació de Veïns, l'Associació de Comerciants i l'Associació Salvem el Parc. Vull agrair a tots ells la col·laboració i el treball que han realitzat".

  Liduvina Gil ha destacat que les festes tindran moltes activitats per als nens i que a més, hi haurà tallers, animació al carrer, una patinada popular que se celebrarà el diumenge i un sopar ball el dissabte.

  Per la seua banda, el president de l'Associació de Comerciants de Roís de Corella, Julio Cantó, ha destacat l'activitat del circuit d'educació viària que s'instal·larà el 4 de juny al carrer Madrid en el tram comprés entre els carrers Barcelona i Reis Catòlics. Respecte a la iniciativa, Cantó ha declarat que "el circuit vial no ho hem llogat, ho hem fet els comerciants juntament amb la col·laboració de la Junta de Districte. No és un circuit vial a l'ús, hem intentat que siga més amé i divertit. Amb això volem ajudar a complementar l'oferta de les festes i que la gent acudisca al barri perquè conega la nostra oferta comercial".

  Subir