28 de febrero de 2021 28/2/21

Gandia participarà en la Fira de Turisme de Londres

  Del 2 al 5 de novembre, Gandia tindrà presència a la Fira de Turisme de Londres, World Travel Market, una de les més importants juntament amb la de Berlín i que està dirigida principalment a professionals.

  Des del departament de turisme de Gandia, s'han tancat reunions amb diversos touroperadors durant els dies de la fira per aconseguir augmentar les vendes en el mercat anglés.

  Per als Britànics, Espanya es percep com una destinació segura de tipus "beach plus", amb un model turístic basat en el sol i platja i complementat amb activitats esportives (ciclisme, esports nàutics), de naturalesa i enogastronòmiques.

  Els britànics valoren l'estil de vida de la Comunitat Valenciana, la tranquil·litat i la riquesa cultural. El turista britànic que visita la Comunitat és fidel a la destinació (el 46% ha visitat Espanya més de 10 vegades), viatja en família amb fills menors o pertany al grup de tercera edat.

  Gandia encaixa perfectament en el que els britànics busquen a l'hora de triar el seu destí de vacances, de manera que tant des del departament de Turisme de l'Ajuntament com des de l'Associació d'hotels es considera indispensable acudir a aquesta fira per aconseguir augmentar les vendes i per consegüent la quota de turistes britànics a la nostra ciutat.

  Subir