elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Gandia no pagarà factures a empreses investigades en processos judicials relacionats amb la corrupció

    L'Ajuntament de Gandia ha decidit no pagar cap factura a empreses o particulars que es troben immersos en processos judicials relacionats amb trames presumptament corruptes.

    En aquesta situació es troba l'empresa que va realitzar l'obra de la construcció del camp de futbol del Fort Llopis al Grau de Gandia que, després de rebre l'adjudicació dels treballs per 550.000 €, reclama ara al consistori un total de 150.000 € en concepte de sobrecostos (un 30% del total).

    El portaveu del govern, José Manuel Prieto, ha declarat que "aquest govern no pagarà factures de l'anterior executiu a empreses relacionades amb possibles trames corruptes. Ja ho vam fer amb les factures de la Púnica i ho farem amb totes les que tinguen les mateixes característiques. La ciutadania no entendria que pagàrem els sobrecostos d'una empresa investigada per la seua implicació en l'Operació Taula que ha acabat tacant al govern de la Diputació d'Alfonso Rus i a tot el Partit Popular de la ciutat de València".

    "El PP de Gandia i més concretament el seu portaveu, Víctor Soler, han de donar explicacions del procés que es va seguir per contractar aquesta empresa i on van anar a parar els sobrecostos del camp de futbol" va finalitzar Prieto.

    Subir