7 de abril de 2020 7/4/20

Gandia intercanvia experiències a Noruega

  La regidora de Polítiques Econòmiques i Innovació, Alícia Izquierdo, ha informat aquest matí que es desplaçarà els pròxims dies (de diumenge a dimecres) a la ciutat noruega de Drammen per intercanviar experiències com a poblacions que han treballat conjuntament al projecte europeu d’innovació i emprendedurisme per a dones, DAME. La delegació gandiana estarà encapçalada per l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant, Alícia Izquierdo, 3 tècnics municipals i una persona de comunicació.

  Izquierdo ha explicat que, a banda de l’agenda oficial, s’aprofitarà per a mantindre reunions de treball i contactes sobre turisme i comerç, ja que es tracta d’una ciutat similar a Gandia, de 60.000 habitants, a 40 kilòmetres de la capital, Oslo, i amb costa. “Es tracta d’un projecte que va desenvolupar en la pràctica totalitat, des de gener de 2014 l’anterior govern i que és molt interessant per a la nostra ciutat, no només per la mirada de gènere, sinó perquè ens permet intercanviar experiències amb altres ciutats europees”.

  Izquierdo també ha informat que el viatge no té cap cost per a l’ajuntament, ja que està finançat amb fons europeus. “Fins i tot, el nou govern ha decidit enviar només 6 persones, de les 10 contemplades al projecte. Cal recordar també, que una delegació de Drammen va visitar recentment Gandia.

  El projecte DAME es desenvolupa amb el suport del mecanisme financer de l’espai Econòmic Europeu – EEA GRANT, en el marc del Memoràndum d’Acord subscrit entre Noruega, Islàndia, Lietchestein i l’Estat espanyol.

   

   

   

   

  Subir