2 de marzo de 2021 2/3/21

Gandia acull demà una jornada informativa sobre el Pla RENHATA

    La Conselleria d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori va posar en marxa el Pla RENHATA de reforma interior d'habitatges, a través del qual es destinaran ajudes a escometre obres d'adequació de banys i cuines i per millorar l'accessibilitat en els habitatges existents. Aquests ajuts complementen les recollides en el Pla d'Habitatge, que faciliten la intervenció en els elements comuns, millorant els elements constructius i sistemes dels edificis pel que fa a la seua conservació, millora de la qualitat i sostenibilitat i eliminació de barreres arquitectòniques.

    Per donar a conéixer les mateixes, s'han organitzat quatre xerrades al llarg de la Comunitat Valenciana. Demà serà el torn de la jornada a Gandia que tindrà lloc a Foment AIC d'11 a 14 hores.
    En aquestes jornades gratuïtes es donaran a conéixer els ajuts disponibles, per a la reforma interior d'habitatges i la rehabilitació d'edificis, i s'exposaran diferents eines desenvolupades per l'IVE, d'interés per a les polítiques de la Conselleria d'Habitatge i de referència per als tècnics interessats en la gestió d'aquests ajuts.

    Està prevista la participació de María José Salvador, Consellera d'Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori; Rebeca Torró, directora general d'Habitatge, Rehabilitació i Regeneració Urbana; a més de tècnics i especialistes de la Generalitat Valenciana i de l'Institut Valencià de l'Edificació; i del coordinador general d'Urbanisme a l'Ajuntament de Gandia, Vicent Mascarell.

    Subir