28 de enero de 2020 28/1/20

La Falla de Beniopa celebra la seua 3ª Nit del Figatell el pròxim dissabte

La Falla de Beniopa celebra la seua 3ª Nit del Figatell el pròxim dissabte - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  La Falla de Beniopa celebra la seua 3ª Nit del Figatell el pròxim dissabte - (foto 2)
  La Falla de Beniopa celebra la seua 3ª Nit del Figatell el pròxim dissabte - (foto 3)

  L’Associació Cultural Falla de Beniopa organitza el pròxim dissabte, 11 de juny, a la plaça Major de Beniopa, la tercera edició de la Nit del Figatell Solidari, per gentilesa de l’empresa beniopera Carns Fuster. L’acte, que estarà amenitzat per la música en directe de la xaranga A Contratemps, començarà a les 21 hores. Els assistents podran degustar la seua tapa de figatell, acompanyada de refresc o cervesa, a un preu de 2 euros.

  Cal destacar el caràcter solidari de la Nit del Figatell de la Falla Beniopa. Així, els assistents poden contribuir amb un donatiu per al Preventori Infantil Nuestra Señora del Amparo del Real de Gandia o aportant un quilo de menjar no perible que anirà destinat a l’ONG Creu Roja Gandia.

  Els fallers de Beniopa pretenen repartir un total de 1.000 figatells, amb la qual cosa s’espera batre per tercer any consecutiu el rècord el figatell al municipi de Gandia. Per tal motiu, el pròxim dijous 9 de juny i el divendres dia 10, a les 17.30 hores, s’ha programat un taller d’elaboració de figatells, a l’obrador de Carns Fuster, ubicat al carrer Molló, número 6, de Beniopa. Les persones que participen en el taller podran conéixer, de primera mà, tots els secrets per a confeccionar este producte típic saforenc.

   

  Subir