28 de febrero de 2021 28/2/21

El PP exigix l’obertura del Centre de Salut del Grau les 24 hores

El PP exigix l’obertura del Centre de Salut del Grau les 24 hores - (foto 1)

  El Grup Municipal Popular ha enregistrat este matí, una Moció Resolutiva a favor de l’obertura del Centre de Salut del Grau, les 24 hores.

  Els populars volen que el Ple de l’Ajuntament de Gandia, exigisca a la Generalitat Valenciana l’obertura del centre sanitari que dona servici a quasi 15.000 habitants dels barris marítims de Gandia, així com a les poblacions de Xeresa i Xeraco. Tot això sense, comptar amb els turistes que ens visiten.

  El Portaveu Adjunt, Vicent Gregori, ha iniciat la roda de premsa: “Volem que el Grau compte amb un centre sanitari que oferisca un servici de qualitat i per això necessitem que estiga obert les 24 hores al dia”.

  Per la seua banda el Regidor del Grup Municipal Popular, Toni Rodríguez: “Portem molt de temps reivindicant este servici per al Grau de Gandia. Som un nucli important de població, separat de la resta de la ciutat i que dona servici a localitat properes. Mai llevarem la pancarta que hi ha a la entrada del Centre de Salut, fins que estiga obert les 24 hores al dia”.

  L’hospital saturat a la fira i festes:

  El Grup Municipal Popular, ha lamentat la falta de previsió de la Generalitat Valenciana, donat que en la Fira i Festes, l’Hospital de Gandia es va col·lapsar. És per això, pel que se sol·licita reforços.

  També es recorda que mesures com l’obertura del Centre de Salut del Grau les 24 hores al dia, suposarà una descarrega de treball per l’Hospital de Gandia.

  Subir