22 de enero de 2021 22/1/21

El districte de República Argentina - Plaça El·líptica celebra aquest cap de setmana les festes del barri

El districte de República Argentina - Plaça El·líptica celebra aquest cap de setmana les festes del barri - (foto 1)
  • Les festes comptaran amb les actuacions de Xirimiri Teatre, Pep Botifarra i Eugeny Alemany

El president de la Junta de Districte de República Argentina - Plaça El·líptica, Nahuel Gonzalez i Empar Soriano, en representació de l'Associació de Veïns de la barriada han presentat aquest matí les festes del barri que se celebraran aquest cap de setmana i que tindran a la plaça El·líptica com a centre neuràlgic de totes les activitats.

Referent a això, Nahuel González ha declarat que "són unes festes molt importants per a tots els veïns de la zona i suposen una mostra més del treball que realitza dia a dia l'associació de veïns. Les festes pretenen unir la cultura i l'oci".

El president de la Junta de Districte també ha volgut destacar que per a aquesta edició el cartell anunciador de l'esdeveniment és la imatge guanyadora del concurs de dibuix de l'any passat i que les festes no només es limitaran a dissabte sinó que començaran divendres que ve amb activitats dirigides a tots els públics.

Per la seua banda, Empar Soriano ha desgranat la programació de les festes que començaran divendres amb una vesprada dedicada als més menuts i amb l'actuació de la companyia Xirimiri Teatre amb l'obra "AMOR-t" a partir de les 20 hores.

Ja el dissabte, serà el torn del sopar popular que tindrà un preu de 2 € per als no associats. Els tickets es poden adquirir al Centre social en horari de 17.00 a 20.00 hores. En finalitzar el sopar es comptarà amb les actuacions de Pep Botifarra, Eugeni Alemany i un concert de rock a càrrec de Liuard i els Coconuts i Lilit i Dionís.

Soriano ha afirmat que "les festes són la manera que almenys, una vegada a l'any, tot el barri estiga al costat i puguem gaudir d'una festa junts. Esperem poder omplir la plaça i que celebrem el 24 aniversari de les festes en bona companyia".

Subir