3 de marzo de 2021 3/3/21

Diana Morant recull la Bandera Q de Qualitat que avala l'excel·lència dels serveis prestats a la platja nord de Gandia

Diana Morant recull la Bandera Q de Qualitat que avala l'excel·lència dels serveis prestats a la platja nord de Gandia - (foto 1)

    L'alcaldessa de Gandia, Diana Morant, ha arreplegat aquest matí la Bandera Q que cada any atorga l'Institut per a la Qualitat Turística Espanyola. El distintiu reconeix un any més l'aposta decidida de l'Ajuntament de Gandia per la qualitat de la platja Nord com una eina indispensable per afrontar els reptes que el turisme té per davant, entre els quals es troben desenvolupar un turisme que siga cada vegada més sostenible, accessible i respectuós amb el medi ambient, permetre l'accessibilitat per a totes aquelles persones amb necessitats especials a més de gestionar l'augment de l'arribada de turistes.

    El lliurament de les Banderes s'ha realitzat a la seu de la Secretaria d'Estat de Turisme on han estat presents la ministra d'Indústria, Comerç i Turisme, Reyes Maroto; la Secretària d'Estat de Turisme, Isabel Oliver, que ha lliurat la Bandera Q de Qualitat a l'alcaldessa de Gandia, a més del President d'ICTE, Miguel Mirones.

    Després de rebre el distintiu, Diana Morant ha declarat que "tindre la certificació de la Bandera Q de Qualitat suposa un valor afegit per a tots aquells turistes que busquen l'excel·lència en els serveis que es presten en la destinació. Sempre hem tingut clar que aquests valors diferencials millorarien les dades d'ocupació i col·laborarien en aconseguir la desestacionalització de la nostra platja. Ens sentim satisfets amb aquest reconeixement"

    Subir