elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Diana Morant: "Estem tranquils, vam fer el que era millor per a Gandia"

  L’alcaldessa de Gandia, Diana Morant ha valorat aquest dijous l'admissió a tràmit de la querella presentada pel Partit Popular contra membres de l'actual govern i funcionaris de l'Ajuntament de Gandia.

  Diana Morant ha declarat al respecte "Estem tranquils davant la querella presentada pel PP i les falses acusacions que es fan en ella. Vam fer el que era millor per a Gandia. El meu treball en aquelles primeres hores de legislatura era protegir tota la informació de l'ajuntament i sobretot, la de l'empresa pública perquè no es destrura o desapareguera. L'única cosa certa que argumenten és que els impedirem l'accés a uns despatxos que ja no eren d'ells. Dissabte va ser la investidura i el PP ja no era govern. ¿Com no anàvem a impedir l'accés a les oficines municipals i a IPG a les mateixes persones que van fer desaparéixer ordinadors, van esborrar discurs durs o van patir misteriosos robatoris quan eren govern?".

  ¿Què amagaven aquests ordinadors i aquests papers que pretenien recollir perquè quan ja no eren govern, una de les denunciants intentara entrar a l'ajuntament a les 3 del matí?, o per quin motiu una altra de les querellades va intentar entrar a les oficines d'IPG a les 6 del matí 48 hores després de perdre l'alcaldia? La decisió d'impedir l'accés ha permés que la gent sàpiga què va passar en els 4 anys de govern d'Arturo Torró. A qui li cap al cap que Torró i el seu personal de confiança pretengueren seguir en els seus despatxos una vegada havien perdut el govern? Van tenir tres setmanes des de les eleccions fins a la investidura per recollir les seues coses i material personal. Quina pressa tenien el mateix dissabte, el diumenge o el dilluns següents per accedir a les dependències municipals o a IPG?”, va declarar l'alcaldessa de Gandia.

  Morant ha matisat que "sí se'ls va permetre accedir als despatxos però baix un protocol que preveia que els funcionaris garantiren que no es destruïa res o es dugueren material de l'ajuntament o l'empresa pública. Tota la documentació i ordinadors van ser posats sota la custòdia del secretari de l'ajuntament que va ser qui va tutelar que es compliren tots els drets dels treballadors i sobretot, per evitar que es destruís res".

  Finalment, la primera autoritat municipal ha volgut deixar clar que "la intenció del PP és passejar a l'alcaldessa de Gandia pels jutjats en plena campanya electoral. Tot aquest circ mediàtic que està intentant muntar no farà que abandonem la nostra intenció de seguir treballant per la ciutat i els seus veritables problemes".

  Subir