elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Cristina Narbona conferenciarà demà sobre la Crisi i la Política Ambiental

  • L’ex ministra de Medi Ambient serà la protagonista del segon acte de la setmana ambiental “El valor del medi” del PSPV-PSOE

  • Cristina Narbona serà presentada per Juanjo Moragues, ex president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer

  • La conferència se celebrarà a les 20 hores en el Saló Corones del Palau Ducal amb entrada lliure.

L’ex ministra socialista de Medi Ambient, Cristina Narbona, serà la protagonista del segon acte de la setmana ambiental dels socialistes de Gandia que amb el lema “El valor del Medi” vol recollir les opinions dels experts en la matèria per a configurar les línies verdes del programa electoral municipal.

La conferència, a les 20 hores en el Saló Corones del Palau Ducal serà de lliure accés a tots els ciutadans. Juanjo Moragues, serà l’encarregat de presentar a Cristina Narbona amb qui va treballar colze a colze com a president de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer. L’ex ministra de Medi Ambient parlarà de “La crisi econòmica com a pretext i la política ambiental”. A més, Cristina Narbona parlarà també de la platja de l’Ahuir l’expedient d’expropiació de la qual, per a la seua protecció, va iniciar des del ministeri.

El setmanari Time va incluir Cristina Narbona entre els líders que estaven canviant el món en matèria de Medi Ambient durant l’època en què va ocupar el ministeri. La seua tasca va ser reconeguda per les principals ONG ecologistas espanyoles que van subratllar que la seua gestió marcaria un abans i un després en la matèria. En 2012, Narbona va publicar el llibre “La energía después de Fukushima”, en companyia del periodista Jordi Ortega, on defensa el final de l’energia nuclear.

Subir