4 de marzo de 2021 4/3/21

El Consell de Joves de Gandia organitza el XXII Voluntariat ecològic

El Consell de Joves de Gandia organitza el XXII Voluntariat ecològic - (foto 1)
  MÁS FOTOS
  El Consell de Joves de Gandia organitza el XXII Voluntariat ecològic - (foto 2)

  El Consell dels Joves de Gandia està preparant una nova edició del voluntariat ecològic, activitat històrica que realitzarà la seua XXII Edició, i que ha detectat i evitat molts incendis al terme de Gandia i voltants, i que no sòls realitza una gran tasca social, sinó que també realitza una important conscienciació dels joves cap a la natura i el seu entorn, i aon els joves participen de forma altruista.

  Cal recordar, que en els últims anys aquesta activitat a comptat amb un retall important deixant el suport econòmic i material, baix mínims i dificultant molt la seua realització, no obstant l’aposta ferma d’aquest Consell Local, i el recolzament del nou govern en medis materials, permetrà realitzar una nova edició de l’activitat.

  Esta previst realitzar la primera reunió informativa amb els voluntaris inscrits aquest divendres 26 de juny, així mateix els cursos de formació és realitzaran a partir del 6 de juliol, aon els joves aprendran nocions bàsiques de cartografia, primers auxilis, seguretat vial, reparació de bicicletes i utilització de walkies. Les rutes començaran a partir del dilluns 13 de juliol.

  Aquesta edició ve marcada per moltes novetats, com exposicions, excursions, jornades de neteja, taules redones...

  Tots els joves que estiguen interessats en participar, encara poden apuntar-se apropant-se al Centre d’informació Juvenil Alqueria Laborde, al telèfon 96 295 12 00 o mitjançant correu electrònic: jovesgandia@cjg.es

  Subir