elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

Arriba la segona edició de la Gandia Color Road

Arriba la segona edició de la Gandia Color Road

  Aquest matí s’ha presentat als mitjans de comunicació la segona edició de la Gandia Color Road (abans Color Race), una cursa de colors, des de la vessant lúdica i participativa, no competitiva, que es celebra a 12 ciutats de l’estat i que es desenvoluparà al passeig marítim de la platja de Gandia el 9 de juliol. Ho anunciat la regidora d’Esports, Lydia Morant, acompanyada de la vicealcaldessa i regidora d’Igualtat, Diversitat i Polítiques Inclusives, Lorena Milvaques, el director de Comunicació de l’empresa organitzadora, Carlos Mateos i el secretari de Comunicació d’Independence Gay Asociación, Daniel Ardid. No en va, com ha explicat Morant, s’emmarca dins de la transversalitat amb que el nou govern vol treballar la diversitat. En aquest cas, des de l’esport. “Hem fet també altres iniciatives com la col·laboració amb la campanya contra l’homofòbia a l’esport del col·lectiu CLGS...”.

  Precisament, Milvaques ha indicat que la Gandia Color Road formarà part dels actes que el seu departament prepara conjuntament amb els col·lectius LGTBI de la ciutat per a commemorar del 28 de juny al 30 de juliol, per primera vegada a Gandia, el Dia de l’Orgull LGTBI. En aquest cas, hi col·labora en l’organització Independence Gay Asociación. Las vicealcaldessa ha agraït l’empresa organitzadora per comptar amb Gandia un any més. “Una ciutat que volem que siga inclusiva, sòlidària i esportiva”.

  Per la seua banda, Daniel Ardid ha explicat que aquesta serà una de les ofertes de les moltes activitats que prepara el col·lectiu dins la Color Beach Festival per al Dia de l’Orgull. “Volem donar les gràcies als dos departaments implicats en el foment de la diversitat i la inclusió des de la transversalitat. Una demostració també de l’èxit de la col·laboració de la iniciativa pública, privada i els col·lectius de la ciutat”.

  5 quilòmetres de colors
  La Gandia Color Road tindrà un recorregut de 5 kilòmetres, sense dificultats geogràfiques (passeig Neptú) i consisteix en una batalla de colors. A cada quilòmetre hi haurà un punt on els participants seran ruixats amb pólvores de diferents colors (totalment innocu, ja que està fet amb farina de blat i colorants alimentaris) i animats per música que els farà el seu camí més fàcil encara si cap. “En finalitzar, música i color arribaran a la seva màxima esplendor en un festival a càrrec de 40 Principales on els participants celebren el seu recorregut. Les samarretes lluiran plenes de colors i les cares dels participants de somriures. Esperem superar la xifra de 2000 participants l’any passat i convertir-lo en l’esdeveniment de referència a l’estiu”.

  Carlos Mateos ha explicat que les modalitats de dorsals són adult, per a majors de 16 anys (15 €) i dorsal menors (7 €). També hi ha un pack familiar per a 2 adults i 2 menors per 28 €. Finalment, s’ha previst un dorsal zero o donatiu d’1 euro que anirà destinat a la Fundación Deporte Joven del Consejo Superior de Deportes. Cada participant rebrà un kit complet del corredor que inclou samarreta, ulleres de protecció, dorsal, beguda, etc...

  Les inscripcions es poden realitzar a partir de demà dijous a la web colorroad.es i als punts de venda d’IG.

  Subir