19 de febrero de 2020 19/2/20

Arriba a Gandia la VI edició del Comunica2, el Congrés Internacional de Xarxes Socials

Arriba a Gandia la VI edició del Comunica2, el Congrés Internacional de Xarxes Socials - (foto 1)

  Els pròxims 25 i 26 de febrer el món digital mirarà, sens dubte, cap a Gandia. La ciutat acull la sexta edició del Congrés Internacional sobre Xarxes Socials, el Comunica2. Una cita amb les noves maneres de comunicar-se on acudiran desenes de persones i que serà seguit des d’arreu del món mitjançant les xarxes socials. Periodistes, bloguers, youtubers, community managers, directors de comunicació, presentadors, actors, poetes, músics... més de 40 professionals passaran per l’escenari del Comunica2. Es tracta d’un ventall molt ample de professionals que acudiran al congrés per aportar la seua experiència personal i laboral. Seran dos jornades de conferències, xerrades, debats i tallers per comprendre com les noves tecnologies han revolucionat la manera de relacionar-nos i com la vida on-line ja es tan important com la off-line.

  José Manuel Prieto, regidor d’Administració, Modernització i Govern Obert, ha assegura que “l'any passat es va aconseguir arribar a 3.000 persones gràcies a la retransmissió en streaming de les ponències del Comunica2. Durant dos dies la nostra ciutat es convertirà en el focus d'atenció de les xarxes socials gràcies a una proposta que impulsa la Universitat i que porta fins a la nostra ciutat a especialistes i professionals de les noves fórmules de comunicació. Es una proposta que enriqueix l'oferta formativa de Gandia. Propostes com aquesta ens posicionen com a ciutat que aposta per la innovació, la informació, la investigació i les noves technologies, com una ciutat universitària oberta al coneixement i al desenvolupament de nous models de negoci basats en els mitjans de comunicació digitals”.

  Prieto també ha explicat que un any més s’ha arribat a un acord per tal que l'Ajuntament de Gandia recolze aquesta iniciativa mitjançant el conveni anual que se signa amb la Universitat Politècnica i que “ho fem perquè estem convençuts que aquest és el camí que ha de seguir la ciutat per a aconseguir assolir eixa imatge de ciutat universitària, culta, educada i educadora, que té en l'Educació en general, i en la Universitat en particular, l'aliada perfecta per a projectar eixa imatge en l'exterior”.

  El Congrés Comunica2 tindrà lloc al Campus de Gandia de la Universitat Politècnica de València que es convertirà en un escenari d’anàlisi, reflexió i debat. Pep Pastor, director del Campus de Gandia de l’UPV, ha assenyalat que “aquest congrés és una finestra que obrim al coneixement, a la ciutat i a la comarca per aportar el que sabem fer i el que volem fer. L’UPV és més universitat quan treballa conjuntament amb la ciutat. Estem molt satisfets del treball que es fa al nostre Campus perquè posa en valor el coneixement, aposta per la riquesa cultural i formativa i ajuda a dinamitzar diferents zones de la ciutat. Son moltes les persones que treballen de forma anònima i que donen valor a la nostra universitat”.

  Per la seua part Rebeca Díaz, membre de l’organització del Comunica2, ha afegit que “aquest és un projecte formatiu on participen i aprenguen els alumnes del Campus de Gandia. En la seua preparació hi ha molta passió i el treball de molts perquè siga una realitat. Vull destacar que a l’acte d’inauguració estarà per primera volta l’alcaldessa de Gandia, Diana Morant i el rector de la Universitat Politènica de València. Ja hi ha més inscrits que l’any passat. Ve molta gent de fora i anime a que la gent de Gandia i de la resta de la comarca vinga i participe”.

  En la preparació del congrés s’ha bolcat tot el Campus de Gandia. A més dels ponents i conferenciants els alumnes son els altres gran protagonistes, com ha explicat un dels organitzadors, Alberto Sancho, “fa tan sols tres anys jo era un espectador del Congrés i ara forme part de la seua organització. És una ocasió única per als estudiants perquè els deixen fer, després d’aprendre la teoria de la comunicació digital la pots posar en pràctica. És un projecte comunicatiu molt bonic i únic, perquè els alumnes poden participar en tot”.

  Tota la informació sobre el congrés i de com inscriure’s està disponible a www.comunica2gandia.com

  Universitat Politècnica de València

  Universitat Politècnica de ValènciaEntrar en el especial
  Subir