11 de abril de 2021 11/4/21

Adjudicat el quiosc de la Casa de la Marquesa

Adjudicat el quiosc de la Casa de la Marquesa - (foto 1)

    Joan Muñoz, regidor delegat de Cultura ha uniformat aquest matí que el quiosc de la Casa de la Marquesa reobre hui les portes després de completar el nou procés d'adjudicació.

    El regidor ha explicat que l'anterior concessionari va rebutjar la pròrroga que contemplava el contracte, "enteníem que l'empresa continuaria, ja que en cap moment ens va dir el contrari però ens trobem que a mitjans de març ens comuniquen que descarten aquesta possibilitat".

    En vista de la situació i atés que iniciar un procés des de zero hagués implicat que el quiosc romangués tancat durant els pròxims mesos i deixant als visitants sense servei durant el concert de Strong People o els cicles de Marquesa Concerts i Jazzdijous, des del departament es va decidir convidar a les sis empreses que ja havien participat en l'adjudicació de l'anterior legislatura. D'aquestes 6 empreses, es van presentar dos i l'adjudicació ha recaigut en la que major cànon presentar. En concret, ha estat l'empresa "València no duerme" qui va aportar una quantitat de 7.777 €.

    Paral·lelament, des del Departament de Cultura ja s'està treballant en el plec de condicions per a un concurs obert que tindrà lloc quan acabe l'actual adjudicació. "Esperem que a mitjans de novembre el nou adjudicatari ja puga començar a explotar el recinte sense que això afecte a celebracions com la Fira i Festes" va afirmar Muñoz.

    Subir