elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Valencià

2.107 inscrits a les primàries socialistes a l´agrupació de Gandia

  • Gandia és, després de València, la segona agrupació amb més votants inscrits

  • Podran triar diumenge que ve, en companyia dels militants del partit, el candidat del PSPV-PSOE a la Generalitat

  • Diana Morant: “El diumenge triarem el pròxim president de la Generalitat”

El pròxim diumenge acabaran les primeres primàries obertes celebrades a Espanya. En elles, els valencians podran triar entre Ximo Puig o Toni Gaspar com a candidat del PSPV-PSOE a la Generalitat. Al remat han estat quasi 50.000 els no militants inscrits durant tres setmanes per a poder votar diumenge junt als socialistes. D’ells, 2.107 ho han fet a l’Agrupació Socialista de Gandia, esdevinguda la segona més activa després de la de València ciutat.

La secretària d’organització del PSPV-PSOE a Gandia, Diana Morant, ha agraït als ciutadans el seu interés per participar en este procés “hem demostrat que som una organització que oberta, que ha escoltat les demandes de participació de la ciutadania per a escollir, junt amb els propis militants, el que amb tota seguretat, serà el pròxim president de la Generalitat”.

Estes primàries obertes demostren que tots els partits no som iguals i que, en contrast amb el procés obert pels socialistes valencians “ens governe un president de la Generalitat que no ha triat ningú al capdavant d’un partit que ha portat a fallida els valencians i on els diputats que sostenen el govern estan més preocupats per evitar les causes judicials que acumulen o garantir-se un lloc en l’oposició la pròxima legislatura”.

Per a finalitzar, Diana Morant ha recordat el paper capdavanter del Partit Socialista en la política: “vam ser els primers en aplicar la paritat en les llistes i després la vam convertir en llei. Ara hem estat els primers en impulsar unes primàries obertes que en el futur esperem que tots celebren”.

Subir